Luonnonsuolet

Luonnonsuoli on luontainen ja eniten käytetty makkarankuori grillimakkaroiden, lenkkimakkaran, verimakkaran, ryynimakkaran ja nakkien valmistuksessa. Se on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto useiden makkaroiden valmistuksessa. Luonnonsuoli on puhdas luonnon tuote; sen valmistuksessa ei missään vaiheessa käytetä kemikaaleja.

Luonnonsuolten puhdistus, suolaus hygieenisissa olosuhteissa sekä nopea käsittely mahdollistavat tuotteen pitkän säilyvyyden oikein varastoituna.

 

Toimitamme sian- ja lampaansuolet valmiiksi pakattuina 91 metrin nippuihin. Niput ovat pakattu verkkopussiin, jossa on kaliiberista riippuen 2 – 3 nippua. Suurin osa nykyisin toimittamistamme suolista on tuubitettuja, jolloin suoli on pakattu joustavalle tai jäykälle liuskalle ja suolen siirto täyttöputkelle sujuu nopeasti ja helposti. Kaikki suolet pakataan elintarvikekäyttöön hyväksyttyyn astiaan. Luonnonsuolet varastoidaan +5 - +10°C -lämpötilassa. 

 

SIANSUOLET
Siansuolia käytetään ennen kaikkea grillimakkaroiden valmistuksessa. Isompia kaliibereita käytetään myös lenkkimakkaroiden valmistukseen. Erilaiset perinnemakkarat, kuten mustamakkara ja perunamakkara, valmistetaan siansuoleen.

Lue lisää >

 

LAMPAANSUOLET
Lampaansuolien merkittävin käyttökohde on nakkimakkarat. Bratwurstit, siskonmakkarat ja ohuet erikoismakkarat valmistetaan myös lampaansuoleen.

Lue lisää >

 

NAUDANSUOLET
Naudansuolia käytetään lenkkimakkaroissa ja kaliiberiltaan isoissa erikoismakkaroissa.

Lue lisää >

 

LUONNONSUOLIEN KÄSITTELY
Suolten oikea esikäsittely varmistaa tuotteen joutuisan ruiskutuksen ja valmiin tuotteen laadun.

Lue lisää >

 

< Materiaalit ja tarvikkeet

image description